Lindelaan 127-129 129 - 3331AM Zwijndrecht
Tel.: 085-2081402
Contacteer ons!
Contact

Dakbedekking van een plat dak onderhouden

Total Roof Care is dé specialist op het gebied van de dakbedekking van uw plat dak in Zwijndrecht. Laat daarom uw inspectie, onderhoud en renovatie met een gerust hart over aan onze deskundige teams voor optimale resultaten. Wij bieden u bovendien het voordelige TRC Dakzekerplan voor een gegarandeerd betere kwaliteit en levensduur!

Alles voor uw platte daken

Juist omdat platte daken een kwetsbaar onderdeel van een gebouw vormen, is het cruciaal de platte dakbedekking van goed onderhoud en regelmatige inspectie te voorzien. Op die manier voorkomt u veel voorkomende problemen aan de dakbedekking van een plat dak en is een platte dak vervangen niet altijd nodig. Soms gaat het – ondanks goed onderhoud – helaas wel fout. Denk bijvoorbeeld aan een gebrekkige afwatering, waarvan de oorzaak in een onvoldoende draagconstructie of verstoppingen in de afvoer kan liggen. Daarnaast kunnen slijtage en verwering voor daklekkage zorgen. Maar Total Roof Care heeft voor elk probleem een passende oplossing. Dankzij onze expertise kunnen wij alles van een plat dak repareren tot een plat dak renoveren. Zelfs een plat dak vernieuwen door een nieuw plat dak te plaatsen of het aanpassen van de dakconstructie behoort tot onze mogelijkheden. De beste resultaten verkrijgen? Dat doet u door middel van ons TRC Dakzekerplan!

Het unieke TRC Dakzekerplan

Voor de dakbedekking van een plat dak geldt als richtlijn een theoretische levensduur van 25 jaar, maar in de praktijk overschrijft dit zelden de 15 jaar. Daarom heeft Total Roof Care het TRC Dakzekerplan ontwikkeld, waarmee wij een levensduur tot wel 30 jaar voor uw dak garanderen. Hoe werkt dit unieke plan om uw platte dak van onderhoud te voorzien?

  • We beginnen met het in kaart brengen van de huidige situatie. Met behulp van een simulatieprogramma kijken we vervolgens of uw plat dak voldoet aan alle eisen. Hiervoor werken wij samen met een ervaren constructeur.
  • Daarna gaan we aan de slag met onderhoud aan het platte dak. Indien nodig kunnen we uw plat dak isoleren en de wettelijk voorgeschreven veiligheidsvoorzieningen aanbrengen. Voordeel is dat verzekeraars uw dakconstructie zullen accepteren.
  • Regelmatige inspecties en eventuele reparaties aan uw platte dak garanderen tot slot een lange levensduur van uw dakbedekking. Zo is uw platte dak vervangen niet snel nodig.

Maak gebruik van het TRC Dakzekerplan voor onderhoud en renovatie aan uw platte dak en neem contact op met Total Roof Care uit Zwijndrecht. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 085-2081402 of via het bovenstaande contactformulier. Met onze hulp heeft u altijd alles op het droge.