Lindelaan 127-129 129 - 3331AM Zwijndrecht
Tel.: 085-2081402
Contacteer ons!
Contact

Professioneel dakonderhoud en dakreparatie

Total Roof Care is uw specialist op alles wat met uw dak te maken heeft. Doe daarom eveneens een beroep op onze expertise wanneer u dakonderhoud in Zwijndrecht en omgeving nodig heeft. Onze vakmensen zullen uw dak op deskundige wijze onderhouden en indien nodig repareren. Zo blijft uw dakbedekking te allen tijde in optimale staat.

Onderhoud aan het dak

Net als alle andere aspecten van uw woning verdient uw dak het juiste onderhoud. Zeker aangezien het een kwetsbaar onderdeel is dat te maken krijgt met neerslag en andere invloeden van buitenaf. Mettertijd kan uw dakbedekking te maken krijgen met vochtvorming, schimmel, groene aanslag, houtrot en andere dakproblemen, wat op z’n beurt weer zorgt voor een lagere kwaliteit van het dak zelf. Dat brengt een verlaagde levensduur, woningwaarde en wooncomfort met zich mee. Genoeg redenen dus om u dak tijdig van onderhoud te laten voorzien door een specialist die weet waar hij mee bezig is. Total Roof Care voert graag een dakinspectie uit en zal vervolgens aan de slag gaan om uw dak te onderhouden. Altijd afhankelijk van uw wensen en de behoeften van uw dak.

Heeft u een platte dakbedekking? Dan bieden wij u een unieke service in de vorm van ons TRC Dakzekerplan. Lees meer over deze vorm van dakonderhoud op de pagina over platte daken.

Dakbedekking repareren

Onverhoopt kan het voorkomen dat er een defect optreedt waarbij dakonderhoud niet meer volstaat. In dat geval is dakreparatie nodig. Denk bijvoorbeeld in het geval van een daklekkage, gescheurde dakbedekking of kapotte dakpannen. Gelukkig bent u ook voor reparatie aan uw dak bij Total Roof Care aan het juiste adres. Dankzij onze brede expertise en jarenlange ervaring maakt het ons niet uit of het om een dakpanreparatie, bitumen dak repareren of ander soort dak repareren gaat. Voor elke klus hebben wij wel een geschikte specialist in dienst. Uiteraard zorgen we ervoor dat we zo spoedig mogelijk langskomen om u van uw dakproblemen af te helpen.

Neem contact op met Total Roof Care uit Zwijndrecht door te bellen naar 085-2081402 of door het bovenstaande contactformulier in te vullen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en staan binnen kort tijdsbestek voor u klaar.